Flights by aircraft returning Status Code 500

1 year 1 week ago #2445 by Akman
Hi all,

Firstly I want to think the team for the on-going time and effort they're putting into what is a free product - thank you very much for doing that!

I've been running into a problem in my app where all of my 'Flights by aircraft' calls () are returning a Status Code 500 with the following message: 'Sorry, something went wrong on our side. We have logged the error and will take action ASAP! If the problem persists for longer than a week, we would be happy if you contacted us'

It's been happening for about a week and am not sure how to best contact the dev team. I notice there is a similar problem currently happening for the experimental tracks endpoint (as mentioned in a post by JohnyBoii) and understand that there is no ETA for that. If this is a different issue, is there any rough ETA or known workaround for this at the moment?

Thanks for your time :) 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 week ago #2447 by strohmeier
Indeed related, no ETA as always.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 4 days ago #2451 by chris.sander
I see the same problem and would be happy to get an update on when and if it is planned to be fixed. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 4 days ago #2452 by strohmeier
Planned yes, ETA as above. Nobody has an SLA here.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 4 days ago #2453 by kaburelabs2
Thanks for the post @akman

I have registered to create EXACTLY this , I did receive the same message you 'Sorry, something went wrong on our side. We have logged the error and will take action ASAP! If the problem persists for longer than a week, we would be happy if you contacted us'

Also, before going down definitely, it was very unstable and also, and I did note that the API had started to be very slow in comparison to ~~2 months ago

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 days ago #2454 by Akman
All good! I saw there weren't any posts about this exact issue and was wondering if it was just 's nice to know i'm not the only one with this issue.

And yes, I did also notice a drop in speed prior to the the API before it went down. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
This website uses cookies to offer you the best experience of our services. By using this website you agree to our privacy policy!